CARNISSERIA i CORGELATS MARI
MARI
C/ FLOS i CALCAT 51
Tel. 93 540 12 39
EL MASNOU
TOTES LES RECEPTES DE VEDELLA DE LA MARI
ENRERE
ESTOFAT DE VEDELLA AMB TARONJA RONYONS AL XERES
FILET AL PEBRE VERT RONYONS AMB XAMPINYONS
FRICANDÓ DE VEDELLA TALL RODÓ DE VEDELLA
GALTES DE VEDELLA A LA CAMPEROLA VEDELLA FARCIDA
VEDELLA AMB PERE DE ROURE  
FILET A LA SAL VEDELLA AMB POMES
RODÓ DE LA CUIXA FETJE AMB CEBA
FILET AL CABRALES TURNEDOS A LA BEARNESA
MANDONGUILLES AMB CIGRONS LLATA ROSTIDA AMB SALSA
PASTIS DE CARN RODÓ AMB PATATES i ALL
FILET A LA MOSTASSA FARCELLETS
LLATA AMB MOSCATELL CUA ESTOFADA
PEIXET AMB ANXOVES JARRET AL CAVA
RODÓ AMB SALSA MEDALLÓN
RODÓ ROSTIT A LES FINES HERVES CARPATXO
TALL RODÓ EMBOLICAT AMB FULL OSSOBUCO
RODÓ DE VEDELLA AMB SALSA STEAK TARTAR
ENTRECOT AMB HERVES FRESQUES FILET AMB PINYONS, PANSES i FORMATGE
FILET AMB PURÉ I SALSA AGREDOLÇA RODÓ DE VEDELLA AMB FIGUES
PILOTA FARCIDA DE PERNIL i ANXOVES MANDONGUILLES AMB PERNIL CUIT
ENTRECOT AL PEBRE VERT GALTES DE VEDELLA ROSTIDES
LLOM DE VEDELLA AMB CARXOFES LLENGUA DE VEDELLA ESTOFADA
MANDONGUILLES AMB CASTANYES i BOLETS VEDELLA AMB ROVELLONS i CASTANYES
ROAST BEEF DE VEDELLA FILET DE VEDELLA AMB POMA
VEDELLA AL FORN AMB PATATES i MOSTASSA RODÓ DE VEDELLA AMB CASTANYES
FILET DE VEDELLA AMB FOI FILET DE VEDELLA AMB BOLETS
LLOM DE VEDELLA AMB FRUITES ENTRECOT AMB ROQUEFORT
MANDONGUILLES AMB SAMFAINA PLATET DE VEDELLA AMB OLIVES
ENTRECOT AL CAFÈ DE PARIS ESCALOPA VEDELLA i SALSA D´AVELLANES
ESCALOPINS VEDELLA AMB SALSA CABRALES GALTES DE VEDELLA AMB FIGUES
MANDONGUILLES AMB SALSA D´AMETLLES MANDONGUILLES AMB ESCARMARLANS
RAGOUT DE VEDELLA TIMBAL DE MELOS DE VEDELLA i PARMENTIER
VEDELLA AMB BOLETS i VI DOLÇ ESTOFAT DE VEDELLA AMB CARXOFES
ESCALOPINES VEDELLA AMB SALSA CABRALES JARRET DE VEDELLA
POMES FARCIDES DE CARN DE VEDELLA BIFE DE VEDELLA A LA ITALIANA
LLOMETS DE VEDELLA ALS FRUITS DEL BOSC
MINI FILET WELLINGTON
ROASBEEFF ALS CINC PEBRES